Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ σας έστειλε ένα βίντεο: "ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ & ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ - ΤΗΛΕΘΝΟΠΟΡΝΟΣΤΑΡ"

Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ έχει μοιραστεί ένα βίντεο στο YouTube με εσάς
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ & ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ - ΤΗΛΕΘΝΟΠΟΡΝΟΣΤΑΡ
από gregpanos2
watch in high quality:

http://www.youtube.com/watch?v=DZS6O9hFxhc&fmt=18

Τηλεθνοπορνοστάρ (Κι έγινε η ζωή):
Κομματάρα από το άλμπουμ "ΒΟΜΒΑ" (2008).

Οι Μαύροι Κύκλοι είναι:

Γιώργος Τσίγκος: φωνή, στίχοι
Αδριανός Παπαμάρκου: κιθάρες, πλήκτρα, προγραμματισμός
Κώστας Μπουραζάνης: μπάσο
Μαυρίκος Σκαράκης: τύμπανα

Δισκογραφία:
Τετραγωνισμένα Φύλλα (1991)
Οι χαμένοι Ποιητές Μας (1992)
Η Πόλη των Αθανάτων (1995)
Πάνινες Κούκλες (1997)
Τανγκό Βατράχων (2000)
Β.Ο.Μ.Β.Α (2008)
©2015 YouTube, LLC 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066

Δεν υπάρχουν σχόλια: